Kategorier
Nyheter

Glumslövs musikfond

Glumslövs Byalag erhöll på Glumslövsdagen den första ekonomiska insatsen till Glumslövs Musikfond. Gåvan skänktes av Landskrona Stad och överlämnades till Byalaget av fullmäktiges ordförande Lennart Söderberg i samband med den välbesökta konserten på Örenäs Slott den 16:e sept. då Glumslöv ALLSTARS uppträdde för första gången, dock inte sista hoppas vi. Då framfördes två uruppföranden live dels en helt ny och unik sättning av “Flickan från Backafall” och dels Glumslövs egen låt “Green Hills of Glumslov”.
 
Byalagets ambition och förhoppning är att årligen dela ut ett musikstipendium i samband med den årligen återkommande Glumslövsdagen, i år Glums BALUNS dagarna 11 – 15 sept. Stipendieutdelare blir Lennart Söderberg.
Stipendiet i år blir 1000 sek. och kan sökas av den musikintresserade  som bor, är verksam och eller har stark anknytning till Glumslöv och som är under 18 år. Vi har inte något ansökningsformulär utan du skriver och berättar om ditt musikintresse och ambitioner samt skickar in en demo till Byalaget, info@glumslovsbyalag.se
 
Ansökan skall vara Byalaget tillhanda senast den 7:e juni
 
Välkommen med din ansökan!
 
Styrelsen för Glumslövs Byalag