Glumslövs Byalags Musikstipendium 2016

Varje år delar Glumslövs Byalag ut Musikfondsstipendiumet GuldNoten. Byalaget delar ut stipendiet i samband med Glumslövsdagen den 17:e september. Priset delas ut av kommunfullmäktiges ordförande i samband med aktiviteter i Glumslövs kyrka.

Stipendiet är på 2000 kronor samt en unik minnesgåva.

Är du under 18 år och boende i- eller har annan anknytning till byn är du välkommen att skicka in din ansökan.
Skicka e-post till info@glumslovsbyalag.se

Ansökan ska innehålla Namn, Telefonnummer och en kort beskriving av dig själv och ditt musikaliska intresse. Efter sista ansökningsdag sammankallar byalaget till audition inför Jury. Juryn består av ledamöter ur byalagets styrelse samt professionella musiker.

Vi behöver din ansökan snarast möjligt.

 Välkommen med din ansökan !